top of page

 

Få din suksesshistorie på trykk i lokalmagasinet Mitt Tolvsrød 
 

Lokalmagasinet Mitt Tolvsrød er et redakjsonelt magasin som inneholder lokale nyheter om næringsliv, kultur, lokale profiler og arrangementer. Magasinet fulldistribueres til  ca 10.000 husstander lokalt i Slagen og er et koselig magasin som folk i nærområdet setter stor pris på. Du kan velge mellom betalt redaksjonell markedsføring eller annonser i ulike størrelser. For mer info og priser, se her: 

 

Ta kontakt med oss hvis du ønsker betalt redaksjonell omtale eller en annonse. Vi har fornuftige priser og kan sette opp annonsen for deg, hvis du ønsker det. For mer info og priser, se mitt-tolvsrod.no  eller ta kontakt med oss på post@mitt-tolvsrod.no

 

Noen gode tilbakemeldinger

• Vi fikk et oppdrag til 450 000 etter første redaksjonelle sak i Mitt Tolvsrød og har fått flere henvendelser på den lille, faste annonsen vår. (Smart Rør)

• Det er første gangen vi har fått så tydelig respons på markedsframstøt fra folk som har lest om Café Jarlsø i Tolvsrødmagasinet. (Cafe Jarlsø)

• Tolvsrødmagasinet har blitt et populært lokalt magasin, så tror det er riktig å bidra i det. (Teft Installasjon AS)

• Vi fikk veldig bra respons og mange telefoner etter oppslaget i magasinet. Det er et spennende magasin, som jeg tror folk leser og tar godt vare på. (Vaktmesterservice AS)

• Nydelig blad med høy informasjonsverdi (Toril Roselin)

• Mitt Tolvsrød er et fint magasin. Jeg har annonsert ofte og ser stor nytte av å markedsføre bedriften lokalt. (Tønsberg Pizza, Tolvsrød)

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Unknown-8.jpeg
Unknown-15.jpeg
Unknown-16.jpeg
Unknown-10.jpeg
Unknown-18.jpeg
Unknown-14.jpeg
bottom of page